Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ، سید حسین   نژاد حسینی معاون فر هنگی رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در جلسه ستاد هفته کتاب استان در مجتمع فرهنگی هنری غدیر شهرکرد گفت : توجه به وضعیت فرهنگی هرجامعه ای از اهمیت بالایی برخوردار است و  یکی از عوامل موثر در توسعه  فرهنگ گرایش و سوق دادن جامعه به سمت و سوی کتاب و کتابخوانی به عنوان یک شاخص دارای اولویت می باشد که  همانطور که جسم انسان نیاز به تغذیه و رشد دارد روح انسان نیز نیازمند رشد و تعالی چه بسا بالندگی دارد و هرچقدر دانش ، علم و معلومات انسان نسبت به محیط اطراف و دنیایی که درآن زندگی میکند بیشتر باشد پاسخ ابهامات خود را بهترمی تواند دریافت کند و در واقع هرچقدر آگاهی و علم انسان بیشتر ، جهالتش کمتر و دستیابی به موفقیتش بیشتر است
وی افزود:  از آنجا که کتاب محصول و حاصل اندیشه ، پژوهش و تحقیق افراد فرهیخته در جامعه محسوب می شود می تواند شاخص بسیار مهم و موثری در رشد و بالندگی افراد جامعه لحاظ و سهم بسزایی داشته باشد لذا با اجرای برنامه های متنوع ،فرهنگی هنری و ادبی برآنیم تا بتوانیم در ارتقا سرانه مطالعه با همکاری بخشهای مختلف (هنرمندان ، مولفین ، نویسندگان ، ناشران ، کتابفروشان ،آحاد مردم ، موسسات غیر دولتی ، انجمنهای ادبی نقش ایفا نمائیم
نژاد حسینی در این جلسه گفت : اهم فعالیتهای پیش بینی شده در هفته کتاب که از ۲۴ آبان ماه شروع می شود  شامل حمایت از تشکیل ۳باب کتابخانه عمومی ، رونمایی از تالیفات منتشره در سال جاری ، تجلیل از مولفانی که با توجه به چهلمین سالگرد دفاع مقدس آثار مکتوب منتشر نمودند ، برگزاری جلسات نقدو بررسی کتاب ، پیگیری برگزاری جشنواره های روستا و عشایر دوستدار کتاب ، باشگاههای کتاب و کتابخوانی ، نقدیر از مروجان کتابخوانی ، اهدا کتاب ، محافل شعر خوانی در فضای مجازی ، تجلیل از کتابداران کتابخانه های عمومی ، مسابقه نقاشی با موضوع کتاب و کتابخوانی ، تجلیل از کتابفروشی های برتر ، اجرای طرح پائیزه کتاب ، خوانش کتاب و بازدید از کتابفروشیهای استان پیش بینی شده است
وی در پایان گفت : بخشی از برنامه های مذکور در فضای مجازی و برخی دیگر با رعایت پروتکل های بهداشتی مقابله با کرونا اجرا می شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هفته کتاب و کتابخوانی ۲۴ تا ۳۰آبان به عنوان هفته کتاب و کتابخوانی ۱۳۹۹ نامگذاری شده است .

46

کد خبر 1455991

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان چهارمحال و بختیاری کتاب و کتابخوانی هفته کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۸۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی در فروردین امسال

به گزارش جام جم آنلاین همدان، مهرداد آهکی با اشاره به تعداد سامانه های حمل و نقل هوشمند موجود در استان اظهار داشت: تعداد دستگاه‌های ترددشمار 80 محور، دوربین‌های ثبت تخلف سرعت 98 ایستگاه موجود و 79 ایستگاه فعال (آنلاین )، توزین در حال حرکت 4 دستگاه موجود و 3 دستگاه فعال، دوربین‌های نظارت تصویری 29 ایستگاه، تابلوهای پیام متغیر خبری( vms) 6دستگاه و ردیاب‌های جغرافیایی ماشین‌آلات راهداری (GPS) 365 دستگاه است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان به بیان مقایسه تردد ماهانه بین استانی (مجموع تردد ورودی به استان و خروجی از استان) اشاره کرد و افزود: بیش از چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی کل وسایل نقلیه در فروردین ۱۴۰۳ بوده است که ۲۵ % افزایش نسبت به ماه گذشته ۱۴۰۲ و ۵ % افزایش نسبت به ماه مشابه سال گذشته داشته است.

وی همچنین آمار روند روزانه تردد بین استانی فروردین ماه را بیان کرد و گفت: متوسط تردد بین استانی روزانه فروردین سال جاری ۱۳۸ هزار و ۱۴۵ وسیله نقلیه بوده است.

آهکی بیان کرد: بیشینه مجموع تردد ورود و خروج به استان در روز ۲۴ فروردین ۱۷۵ هزار و ۱۶۲ وسیله نقلیه و درصد وسایل نقلیه سنگین ۱۴ درصد بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان در ادامه به بیان وضعیت انباشت و تخلیه (تفاضل خودروهای ورودی و خروجی به اضافه انباشت/تخلیه روز قبل) وسایل نقلیه فروردین‌ ماه پرداخت و گفت: بیشینه تخلیه وسایل نقلیه از استان در ماه فروردین در روز ۱۹ فروردین به میزان منفی ۴۳ هزار و ۵۶۴ وسیله نقلیه بوده است.

وی عنوان کرد: در خصوص محورهای دارای بیشترین تردد در فروردین ماه هم باید گفت که سه راهی بهار -همدان (مهدی آباد) با متوسط تردد روزانه ۴۰ هزار و ۷۴۰ بیشترین تردد را داشته است.

آهکی ادامه داد: محور همدان – سه‌راهی بهار (مهدی آباد)، همدان – کوریجان، کوریجان – همدان و آزادراه همدان – ساوه (چپقلو) از دیگر محورهای پرتردد استان بوده‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده ای استان همدان افزود:‌ سه‌راهی بهار – همدان(مهدی آباد)، همدان – کوریجان، همدان – سه‌راهی بهار (مهدی آباد)، قروه – صالح آباد و کوریجان – همدان از محورهای دارای بدترین سطح سرویس بوده‌اند.

وی همچنین به بیان مقایسه تردد محورهای استان در فروردین امسال با سال گذشته اشاره کرد و گفت: در اکثریت محورهای دارای بیشترین تردد استان شاهد افزایش تردد نسبت به سال گذشته بوده‌ایم.

آهکی افزود: در خصوص سهم مبدا تردد پلاک‌های مشاهده شده در استان در فروردین ماه سال جاری نیز باید گفت که براساس اطلاعات پلاک‌های ثبت شده در دوربین‌های پلاک‌خوان از ابتدای فروردین ماه یک میلیون و ۳۳۰ هزار پلاک خودرو یکتا در محورهای‌برون شهری استان رویت شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان با بیان اینکه از این پلاک‌ها یک میلیون و ۲۱۶ هزار پلاک مربوط به وسایل نقلیه شخصی بوده است، ادامه داد: ترکیب مبدا استانی این پلاک‌ها نیز به این صورت است که ۳۲ درصد مربوط به استان همدان، ۳۱ درصد مربوط به استان تهران، هشت درصد کرمانشاه، چهار درصد کردستان و مابقی مربوط به لرستان، البرز،‌ مرکزی، قم، اصفهان و سایر استان‌ها بوده است.

وی افزود: بیشینه حضور وسایل نقلیه غیربومی بر‌اساس پلاک خوانده شده توسط سامانه‌های پلاک‌خوان در بازه فروردین ماه در روزهای چهار و ششم فروردین و معادل ۵۱ درصد کل وسایل نقلیه مشاهده شده بوده است.

آهکی ادامه داد: از ابتدای ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱ درصد سهم وسایل نقلیه غیر بومی در استان کاهش داشته است.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان همدان همچنین به سهم ماندگاری وسایل نقلیه در استان در فروردین ماه سال جاری پرداخت و گفت: ماندگاری وسایل نقلیه در استان نشان‌دهنده آن است که در ماه فرروردین تقریبا ۱۶۷ هزار وسیله نقلیه، معادل ۲۰ درصد از کل وسایل نقلیه غیربومی مشاهده شده، در استان بین ۱ تا ۴ روز در استان اقامت داشتند.

وی همچنین به مقاصد وسایل نقلیه در کشور در فروردین ماه اشاره و خاطرنشان کرد: براساس اطلاعات پلاک‌های ثبت شده در دوربین‌های پلاک‌خوان یک میلیون و ۱۹۶ هزار وسیله نقلیه از استان همدان در سایر استان‌ها مشاهده شده است و استان‌های مرکزی، تهران و قم بیشترین سهم مقاصد سفر را در استان‌ها داشته‌اند.

دیگر خبرها

  • تقدیر از معلمان و مدیران نمونه در همدان + تصویر
  • مراکز علمی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال را داشته باشند
  • اجرای بیش از ۳۰۰ برنامه متنوع و باشکوه در سطح استان
  • کمبود فضای آموزشی رنج معلمان روستاها/علم هدیه معلم به انسان‌ها
  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی تمدید شد
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • ثبت چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی در فروردین امسال
  • اجرای ۶۴ برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی شهرستان زهک